Lekker trek gekregen? Kom eens gezellig langs

Over Bar Spek

Bar Spek is dé plek in de Baarsjes waar je zijn moet - Aardig, stoer, lekker en zorgzaam, spannend en vertrouwd. We maken gerechten voor je met eerlijk en zorgvuldig gekozen producten, all day everyday, en dat proef je! Kom je voor een drie gangen menu, een tafel vol gerechtjes of een snelle hap tussendoor. Met je ouders, alleen of een groot gezelschap, het is oké, we hebben iets lekkers dat erbij past. 

Laat je bij Spek verrassen door een verantwoorde balans in de gerechten, gefocust op lokale producten, waarmee altijd een verrassende samenstelling wordt gevonden. En Bar Spek serveert natuurlijk die heerlijk pizza's weer uit de authentieke steenoven. 

Waar je ook voor kiest, alle smaken komen nóg beter tot recht met een top gebrouwen Amsterdams biertje of een strak gemixte GT.

Bar Spek is in 5 jaar uitgegroeid tot een begrip in De Baarsjes. Door een toffe werkomgeving te creëren voor de medewerkers, kan Spek doen wat zij het liefste doet; het verschil maken voor de gasten! 

"Guest matter, employees make the difference" 


Reviews Bar Spek

Super leuke tent, terras loopt een beetje scheef door de brug ernaast. Goede kaart met leuke gerechten, goede snacks en lekkere drank

Wout

Populaire hotspot in De Baarsjes. Lekker eten & drinken in een gezellige entourage. Wel aan te raden om te reserveren voor diner.

Leon

Heerlijke mensen kijk-spot bij de Wiegbrug. Goeie gevarieerde kaart voor elk moment van de dag. Vriendelijk personeel en relaxte sfeer, zeker een aanrader. 

Pieter

Excellent service, really friendly staff! The menu is extensive and good value and lots of veggie options. And I had a Mare gin and tonic with basil which was sublime. We went back three times!

Hazel Scully

Contactgegevens

Lekker trek gekregen? Maak een online reservering of loop bij ons binnen om te genieten van een complete 'Bar Spek Experience'. We kijken er naar uit om voor je te zorgen! 

Team Bar Spek